16 апр

ПОЗИВ ПРИВРЕДНИЦИМА И ГРАЂАНИМА ДА СВОЈЕ ОБЈЕКТЕ И ЗЕМЉИШТЕ НАМЕЊЕНО ЗА ЗАКУП ИЛИ ПРОДАЈУ УПИШУ У БАЗУ ИНВЕСТИЦИОНИХ ЛОКАЦИЈА ГРАДА ВАЉЕВА

Mali_grb_grada_Valjeva_300_300pxГрадска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове, Одељење за локални развој, привреду и комуналне послове обавештава привреднике и грађане да слободне капацитете (хале, пословне просторе), као и грађевинско и пољопривредно земљиште, намењено за закуп или продају потенцијалним инвеститорима, могу уписати у базу инвестиционих локација града Ваљева.

У обзир долази грађевинско земљиште – парцеле од 30 ари па навише, пољопривредно земљиште – парцеле од 50 ари па навише, као и пословни простори односно хале од 500м2 па навише.

Град Ваљево ће приватне локације, земљиште, слободне хале и пословне просторе промовисати на сајту privreda.valjevo.rs, путем промотивних материјала и брошура, као и у директним контактима са потенцијалним инвеститорима.

Своје локације и капацитете можете уписати у Одељењу за локални развој, привреду и комуналне послове, Карађорђева 64, трећи спрат, канцеларија број 43. Телефони: 294 – 748, 294 – 746 и 294 – 717.

е-mail: [email protected]